Cloud implementatie en beheer 

wtfdivi014-url4

Implementatie en beheer 

Cloudproviders bieden kant-en-klare diensten aan die worden gehost op indrukwekkende infrastructuur. Het inzetten van deze diensten vraagt om nieuwe kennis en andere werkwijzen. Bij de transitie worden specifieke frameworks en innovatieve tools ingezet en daarna is het zaak om prestaties en kosten voortdurend te blijven verbeteren. Hierbij zijn gerichte kennis en veel ervaring nodig om te kiezen uit het snel groeiende aanbod van uiteenlopende mogelijkheden.

Ondanks het gemak van de clouddiensten zelf, is het lastig om ze te implementeren en beheren als je niet over de juiste vaardigheden beschikt. Maar voor veel organisaties is het een uitdaging om deze kennis op te bouwen en op peil te houden. Voldoende aanleiding om met een gekwalificeerde partner samen te werken. Tenslotte bepalen executiesnelheid en kwaliteit het succes van de strategie.

Cambrian levert adviesdiensten en managed services en brengt daarbij de volgende accenten aan:
Wij combineren onze jarenlange, brede ervaring in IT met diepe domeinkennis van de cloud, waardoor wij kritisch kunnen meedenken tijdens elke fase van de adoptie.
Wij combineren onze jarenlange, brede ervaring in IT met diepe domeinkennis van de cloud. Met het collectieve ‘T-profiel’ dat zo ontstaat kunnen wij kritisch meedenken tijdens elke fase van de transitie. Op deze manier wordt het maximale gehaald uit de cloud. Want door het brede aanbod en de flexibele inzetmogelijkheden, zijn implementatiekeuzes en beheerkwaliteit nauw met elkaar verbonden. Door het vervagen van scheidslijnen tussen beheren en optimaliseren ontstaan er bovendien voortdurend kansen om efficiënter te worden of meer slagkracht te krijgen.
Wij zijn erop ingericht onze klanten te laten profiteren van de mogelijkheden van de cloud en wij zorgen ervoor dat onze belangen daarbij parallel lopen.
De public cloud biedt meer transparantie over kosten, prestaties en kwaliteit. Wij zijn erop ingericht om onze klanten hiervan te laten profiteren. Bij de inzet van clouddiensten kiezen wij voor de best-of-breed oplossingen. Wij vermijden keuzes die vroeger of later gaan knellen of zelfs conflicteren. Wij kiezen niet voor de beste marge, hoogste kick back of maximale bezettingsgraad, maar zoeken samen naar de best passende oplossingen.
Wij werken met gecertificeerde professionals en samen met gekwalificeerde, ervaren partners om de afgesproken resultaten te behalen.
Wij werken met gecertificeerde professionals en onze organisatie is gericht op aantoonbare kwaliteit. Wij zoeken voortdurend naar relevante ontwikkelingen en samenhang om de beoogde operationele kwaliteit en efficiëntie te maximaliseren. Wij werken daarbij samen met partners die zijn geselecteerd om hun best-of-breed aanbod. Gespecialiseerde leveranciers spelen immers steeds vaker een rol; de tijd is voorbij dat één platform of system integrator over alle, best passende oplossingen kon beschikken.
Ben je benieuwd hoe wij na de implementatie en beheer ook helpen innoveren en wat dit kan opleveren? Lees dan vooral verder bij Innovatie.

Wil je meer weten over onze cloud strategie propositie? Lees dan hieronder onze klantcases of neem direct contact met ons op.

wtfdivi014-url0

Strategie

wtfdivi014-url4

Implementatie & Beheer

wtfdivi014-url5

Innovatie

Interesting cloud facts & figures

%

of end-users prefer cloud over on-premise

%

of enterprises run one or more applications in the cloud

%

of enterprises have plans to go multi-cloud

Interesse?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om de mogelijkheden van de cloud volledig te benutten?

Bel ons dan op
+31 85 130 49 69 of neem contact op via onderstaande button.

Vacatures

Cambrian Technologies groeit hard! Heb je interesse om met ons mee te groeien?

Neem dan contact met ons op via de contact button.