Privacy & cookie statement Cambrian Technologies

Personal data is processed via the Cambrian Technologies (hereafter referred to as “Cambrian”) website (https://cambrian-technologies.com). Cambrian considers careful handling of personal data of great importance. Personal data is therefore carefully processed and secured by us.

In our processing we adhere to the requirements of the privacy legislation. That means among other things that:

  • we clearly state the purposes for which we process personal data. We do this through this privacy statement;
  • we limit our collection of personal data to only the personal data that is necessary for legitimate purposes;
  • we first ask you for explicit permission to process your personal data in cases where your permission is required;
  • we take appropriate security measures to protect your personal data and also demand that of any parties that process personal data on our behalf;
  • we respect your right to offer, correct or delete your personal data on your request.
  • Cambrian is the Controller of this data processing. 

In this privacy statement we explain which personal data we collect and use and for what purpose. We recommend that you read this carefully.

This privacy statement was last modified on 10/15/19 at 11:21 AM.

USE OF PERSONAL DATA
When using our (services via the) website, we may request certain information from you. That may be personal data. We only store and use the personal data that you provide directly in the context of the service you have requested, or for which it is clear that it is provided to us for processing. We use the following data for the purposes stated in this privacy statement:

  • First Name
  • Last name
  • Telephone number
  • E-mail address
  • Company Name
  • Function

Your first name and surname are used to personalize communication. We use your e-mail address to send you information that you request through our website. Your telephone number can be used to contact you regarding requested information via our website. We use your company name and function to better tailor information to your situation.

Some of this information is mandatory, for example your e-mail address.

CONTACT FORM AND NEWSLETTER
Via the website we offer the possibility to ask questions via a contact form, whereby you are asked to fill in various details to honor your request. You choose yourself which data you provide. The data that you send to us will be kept for as long as the nature of the request and the situation requires for the full response and / or handling thereof. We offer a newsletter with which we want to inform interested parties about our products and / or services. Every newsletter contains a link that you can use to unsubscribe. Your e-mail address is automatically added to the list of subscribers.

PUBLICATION
We do not publish your personal data outside of Cambrian.

PROVISION TO THIRD PARTIES
We will not give your personal data to other companies or institutions under any circumstances, unless this is necessary for processing a service request or if we are legally obliged to do so (for example if the police so require in the event of a suspicion of a crime) .

COOKIES
Cookies are used on our website. When you visit our website for the first time, a message is displayed in which we explain why we use cookies. You are free to disable cookies through your browser. Keep in mind that it is possible that our website will no longer work (optimally). 

GOOGLE
We use the web analysis tool Google Analytics to collect data about the use of our website. We allow Google to use the obtained Analytics information for other Google services. We do not allow Google to anonymize the IP addresses. The data that Google Analytics collects is stored for a maximum of 26 months. We do this to compare the data from two different years so that we can improve the website to offer you a better user experience and to better connect our services / information.

SECURITY
We take security measures to limit abuse of and unauthorized access to personal data. For more information about our security policy in accordance with ISO 27001, you can contact us.

DATA RETENTION
The personal details described above are kept for as long as necessary to provide the requested service, to improve our services or when a request for destruction is made. They are then destroyed or made anonymous. For information about exact retention periods per category, you can contact us.

THIRD PARTY WEBSITES
This privacy statement does not apply to third-party websites that are linked to our website through links. We cannot guarantee that these third parties will handle your personal data in a reliable or safe manner. We recommend that you read the privacy statement of these websites before using these websites.

CHANGES TO THIS PRIVACY STATEMENT
We reserve the right to make changes to this privacy statement. It is recommended that you regularly consult this privacy statement so that you are aware of these changes.

SEEING AND CHANGING YOUR DATA
For questions about our privacy policy or questions regarding access and changes to (or deletion of) your personal data, you can contact us at any time via the details below. You can also send us a request to view, change or delete this data. You can also submit a request to request a data export for data that we use with your permission, or state with reasons that you want us to limit the processing of personal data. To prevent abuse, we can ask you to identify yourself adequately. When it comes to access to personal data linked to a cookie, you must send a copy of the cookie in question. You can find this in the settings of your browser. If the data is incorrect, you can request us to change the data or have it deleted.

PRIVACY AUTHORITY
Of course we are happy to help you if you have complaints about the processing of your personal data. Under the privacy legislation you also have the right to file a complaint with the Dutch Data Protection Authority against these processing of personal data. You can contact the Dutch Data Protection Authority for this.

CONTACT DETAILS
Cambrian Technologies
Jagerspad 49
1251 ZW Laren

Via de website van Cambrian Technologies (hierna te noemen “Cambrian”) (https://cambrian-technologies.com) worden persoonsgegevens verwerkt. Cambrian acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • wij u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van eventuele partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
  • Cambrian is de Verwerkingsverantwoordelijke van deze gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 15-10-19 om 11:21 uur.

GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
Bij het gebruiken van onze (diensten via de) website kunnen wij bepaalde gegevens van u vragen. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven in het kader van de door u gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Telefoonnummer
  • Emailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Functie

Uw voornaam en achternaam worden gebruikt om de communicatie te personaliseren. Uw e-mailadres gebruiken wij om informatie die u via onze website aanvraagt naar u toe te kunnen sturen. Uw telefoonnummer kan gebruikt worden om contact met u op te nemen naar aanleiding van aangevraagde informatie via onze website. Uw bedrijfsnaam en functie gebruiken we om informatie beter af te stemmen op uw situatie. 

Sommige van deze gegevens zijn verplicht om in te vullen, bijvoorbeeld uw e-mailadres. 

CONTACTFORMULIER EN NIEUWSBRIEF
Wij bieden via website de mogelijkheid om vragen te stellen middels een contactformulier, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw verzoek te honoreren. U kiest zelf welke gegevens u daarbij verstrekt. De gegevens die u ons toestuurt, worden bewaard zolang als de aard van het verzoek en de situatie vereist voor de volledige beantwoording en/of afhandeling daarvan. Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden. Uw e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van abonnees.

PUBLICATIE
Wij publiceren uw persoonsgegevens niet buiten Cambrian.

VERSTREKKING AAN DERDEN
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als dat nodig is voor de afhandeling van een aanvraag of uitvoering van een dienst of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

COOKIES
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer (optimaal) werkt.

GOOGLE
Wij gebruiken het web-analyse-pakket Google Analytics om gegevens te verzamelen over het gebruik van onze website. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren. De data die Google Analytics verzameld wordt maximaal 26 maanden bewaard. Dit doen wij om de gegevens van twee verschillende jaren te vergelijken zodat we de website kunnen verbeteren om u een betere gebruikerservaring te kunnen bieden en onze diensten/informatie beter te laten aansluiten.

BEVEILIGING 
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Voor meer informatie omtrent ons beveiligingsbeleid conform ISO 27001, kunt u contact met ons opnemen.

BEWAARTERMIJNEN
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om de gevraagde service te kunnen verlenen, om onze dienstverlening te verbeteren of wanneer een verzoek tot vernietiging plaats vindt. Daarna worden ze vernietigd of geanonimiseerd. Voor informatie over exacte bewaartermijnen per categorie, kunt u contact met ons opnemen.

WEBSITES VAN DERDEN
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

WIJZIGINGEN IN DEZE PRIVACYVERKLARING
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

INZAGE EN WIJZIGEN VAN UW GEGEVENS
Voor vragen over ons privacy beleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. U kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen om een gegevensexport op te vragen voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

CONTACTGEGEVENS
Cambrian Technologies
Jagerspad 49
1251 ZW Laren

Contact

Neem contact op bij hardnekkige issues, vraagtekens bij investeringen, twijfels bij een contractverlenging.

Als u op zoek bent naar een second opinion of zich afvraagt hoe u wél kunt profiteren van de cloud.

Career

Cambrian Technologies groeit.
Heb je interesse om mee te groeien,
neem dan contact op!

+30 85 130 49 69
www.cambrian-technologies.com